Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgatta Yangın : Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın - Yurt haberleri - Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Manavgatta Yangın : Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın - Yurt haberleri - Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme.

Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.

Manavgat'ta boş arsada yangın - Manavgat Haber
Manavgat'ta boş arsada yangın - Manavgat Haber from i2.cnnturk.com
Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan açıklama: Nereye ...
Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan açıklama: Nereye ... from i13.haber7.net
Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın.

Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı.

Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın.

Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Antalya Manavgat'ta yangın felaketi! A Haber olay yerinde ...
Antalya Manavgat'ta yangın felaketi! A Haber olay yerinde ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.

Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı?

Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.